Добредојдовте

Во Д-АС Ауто Сервис

Д-АС Ауто Сервис е сервис за поправка и одржување на моторни возила од програмата на автомобилските брендови Volkswagen, Skoda, Seat и Audi.

Присутна е на македонскиот пазар од средината а 2012 година.

Со својот искусен тим кој поседува признаени сертификати Д-АС Ауто Сервис нуди комплетна услуга за вашите возила.

Довербата која ја стекнале во нас нашите клиенти, како и успешното решавање на
најсложените случаи ни дава мотив за понатамошно усовршување и достигнување во автомобилската индустрија.

Технички преглед на возила

Placerat dapibus. Etiam ultrices nulla sed leo malesuada commodo bibendum orci vi verra. Sed rutrum dapibus feugiat. Iasellus et congue arcu.

READ MORE -

Комплетна дијагностика

Placerat dapibus. Etiam ultrices nulla sed leo malesuada commodo bibendum orci vi verra. Sed rutrum dapibus feugiat. Iasellus et congue arcu.

READ MORE -

Отворање и поправка на мотори

Placerat dapibus. Etiam ultrices nulla sed leo malesuada commodo bibendum orci vi verra. Sed rutrum dapibus feugiat. Iasellus et congue arcu.

READ MORE -

Побарајте понуда за сервис

Испратете онлајн барање
AUDI VW Skoda Seat